Workshops wol en vilten

Op deze pagina vind je een overzicht van workshops die je bij mij kunt volgen. Alle workshops vinden in groepsverband plaats in mijn atelier in Haarlem. Ervaring is niet nodig, spierkracht wel. Verras jezelf met je eigen creativiteit en neem een eigen gemaakt kunstwerk mee naar huis!

Schilderij vilten

In een dag leer je op een unieke manier om rijke glanzende lokken schapenwol, alpaca en mohair op een leeg palet van wol te verwerken tot jouw unieke kunstwerk, een wollen schilderij. Laat je creatieve geest tot zijn volle potentieel vrij! Vilten is een ontspannen manier om uit je gedachten te komen en weer helemaal zen te worden. Het schilderij wordt met water en zeep gevilt tot jouw ultieme handgemaakte kuntswerk voor de mooiste plek in huis. Voor een workshop is geen ervaring nodig! 

Wil jij jouw eigen wollen schilderij vilten (afmeting circa 140x80cm) in mijn atelier in Haarlem? Boek direct een plek via mijn winkel. Alle overige workshops zijn hier ook te vinden.

Vachtvilten

In één dag leer je op een unieke manier om ruwe geschoren schapenwol te verwerken tot een prachtig en duurzaam kleed. Vachtvilten is een speciale en ontspannen manier van vilten. De ruwe en ongewassen schapenvacht wordt met water en zeep gevilt op een wollen ondergrond. Voor een workshop is geen ervaring nodig! Houd er rekening mee dat Vachtvilten lichamelijk zwaar kan zijn; neem je spierballen mee.

Wil jij ook meedoen aan een Workshop vachtvilten in mijn atelier in Haarlem? Boek direct een plek via mijn winkel. Alle overige workshops zijn hier ook te vinden.

!!Omdat we aan het verbouwen zijn, kunnen er even geen workshops worden gegeven.

zodra het nieuwe atelier is ingericht, gaan we weer data inplannen.

!!Omdat we aan het verbouwen zijn, kunnen er even geen workshops worden gegeven.

zodra het nieuwe atelier is ingericht, gaan we weer data inplannen.